قیمت پنجره آلومینیومی برای بالکن تحت تأثیر عوامل متعددی قرار میگیرد. این عوامل شامل ابعاد…
دیتیل کرتین وال به جزئیات فنی و مهندسی مربوط به طراحی و اجرای نمای کرتین وال میپردازد. این جزئیات شامل اطلاعات دقیق در مورد اجزای تشکیلدهنده، نحوه اتصالات، مواد مورد استفاده، روشهای نصب و آببندی، و همچنین راهحلهای عایقبندی حرارتی و صوتی است.
دیتیل کرتین وال به معماران و مهندسان کمک میکند تا نمای شیشهای ساختمانها را با دقت بالا و با توجه به استانداردهای مهندسی و معماری طراحی و اجرا کنند.
دیتیل کرتین وال
نمای کرتین وال از دو جزء اصلی یعنی پانل شیشه ای و لامل های عمودی (مولیون)، لامل های افقی (ترنسم) و لاستیک EPDM تشکیل می شود.
برای اجرایی نمای کرتین وال در ابتدا و توسط مهندسان از ساختمان نقشه برداری می شود؛ سپس با توجه به محاسبات و اطلاعات به دست آمده در برداشتهای اولیه و دیتیل کرتین وال، عملیات اجرای نمای ساختمان آغاز می شود.
اتصال و جزئیات اجرایی نمای کرتین وال از اهمیت بالایی برخوردار است و نیازمند نیروی متخصص و محاسب دارد، چرا که خطایی میلیمتری در اجرای نمای کرتین وال میتواند باعث به وجود آمدن خسارتهای مالی و جانی شود.
بیشتر بدانید: قیمت کرتین وال در سال 1403
انواع دیتیل نمای کرتین وال
انواع دیتیل نمای کرتین وال بر اساس روشهای نصب و طراحی به شرح زیر هستند:
- دیتیل کرتین وال فیس کپ (Face Cap): این نوع کرتین وال دارای درپوشهای آلومینیومی است که در محل مدولبندی نصب میشوند.
- دیتیل نمای کرتین وال فریم لس (Frameless): این نوع کرتین وال فاقد هرگونه فریم ظاهری است و برای دید پانوراما مناسب میباشد.
- دیتیل نمای کرتین وال سمی فریم (Semi Frame): این نوع ترکیبی از فریمدار و فریملس است.
- دیتیل نمای کرتین وال یونیتایز (Unitized): در این روش، پنلها به صورت پیشساخته در کارخانه تولید و سپس به محل پروژه حمل میشوند.
- دیتیل کرتین وال استیک (Stick): در این روش، قطعات به صورت جداگانه در محل پروژه مونتاژ میشوند.
این دیتیلها بر اساس نیازهای پروژه و مشخصات فنی مورد نظر طراحی و اجرا میشوند.
مولیون کرتین وال
در دیتیل کرتین وال به ستون ها، مولیون گفته می شود که المان عمودی سازه را تشکیل می دهند. مولیون ها برای ایجاد فاصله بین واحدها عمودی به کار گرفته از آن ها برای کنترل بار و ایجاد باز شو استفاده می شود.
در نمای کرتین وال هر مولیون برای تحمل بار مرده یا تحمل نیروی باد کاربرد دارد. طرح ظاهری و ساختار مولیون ها در همه سیستم ها به یک شکل است.
ترنزوم در سیستم کرتین وال
دیگر موردی که در دیتیل کرتین وال جای دارد ترنزوم است. ترنزوم وظیفه انتقال بار به مولیون ها را بر عهده دارد. این بخش نیز مانند مولیون ها از لحاظ ظاهری، شکل یکسانی دارند. تفاوت عمده ترنزوم ها با مولیون ها در محفظه هدایت آب است. به عبارتی مولیون ها که ساختاری عمودی هستند باید آب باران را هدایت کنند.
اتصال ترنزوم و مولیون (T Connector)
اتصال ترنزوم و مولیون ها قطعاتی هستند که به عنوان متصل کننده ترنزوم به مولیون هاست. به طور معمول از اتصال ترنزوم و مولیون در سیستم های مختلف با طراحی های گوناگون استفاده می شود.
براکت یا انکر (Anchors)
نیروهایی که به سیستم کرتین وال وارد می شود باید به سازه ساختمان انتقال پیدا کند و این کار از طریق انکرها برخ می دهد. از این رو انکرها نیز از جمله موارد مهم در دیتیل کرتین وال به حساب می آیند. تعیین فاصله بین انکرها نیز از مهم ترین عوامل در محاسبه نمای کرتین وال است.
اکسپنشن (Expansions)
از اکسپنشن برای ایجاد یکپارچگی در سازه استفاده می شود. از آنجایی که تولید پروفیل در ابعاد استاندارد صورت می گیرد، از این رو در ارتفاع های بلند از چند پروفیل یا مولیون استفاده می شود.
در دیتیل کرتین وال برای اتصال مولیون ها به یکدیگر از اکسپنشن کمک می گیرند. تولید مولیون ها طبق عمق پروفیل ها انجام می شود.
پرشر پلیت (Presser Plate)
دیگر موردی که برای دیتیل کرتین وال می تواند مورد اشاره قرار بگیرید، پرشر پلیت است. این بخش برای جلوگیری از جابجایی شیشه یا افتادن شیشه در کرتین وال، استفاده می شود. بنابراین پرشر پلیت مسئول کنترل حرکت و جابجایی شیشه می باشد.
کاور کپ (Cover Cap)
از دیگر دیتیل های کرتین وال می توان به کاور کپ اشاره کرد که از آن به عنوان پوششی برای پرشر پلیت به کار می رود. در مواردی نیز از کاور کپ های دوکی به جای شیدر استفاده می شود.
جزئیات دیتیل برای اجرای کرتین وال
جزئیات فنی نمای کرتین وال با توجه به روشهای مختلف نصب، متغیر است. به طور کلی، دو دسته اصلی برای اتصالات نمای کرتین وال وجود دارد:
- اتصالات کرتین وال استیک: این دسته از دیتیلها برای نصب در محل پروژه طراحی شدهاند و خود به دو زیردسته تقسیم میشوند:
- دیتیلهای کرتین وال با درپوش (فیس کپ)
- دیتیلهای اجرایی نمای کرتین وال بدون فریم (فریم لس)
- اتصالات کرتین وال یونیتایز: این دسته از اتصالات به صورت پیشساخته در کارخانه تولید شده و سپس برای نصب به محل پروژه منتقل میشوند.
بیشتر بدانید: مشخصات فنی کرتین وال
مشخصات دیتیل کرتین وال
در دیتیل کرتین وال، اجزایی مانند ترنزومها (ریلهای افقی) و مولیونها (ریلهای عمودی)، براکتها و انکرها، پانلهای پرکننده مانند شیشه یا ورق آلومینیوم کامپوزیت، و همچنین پرشر پلیتها و کاور کپها برای زیبایی و عملکرد بهتر نما، مورد توجه قرار میگیرند.
این اجزا به گونهای طراحی و اجرا میشوند که نمای کرتین وال علاوه بر زیبایی، کارایی لازم را در مقابل عوامل محیطی مانند باد، باران، و تغییرات دما داشته باشد. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر به وبسایت یو پی وی سی پلاس مراجعه کرده یا با شماره های موجود بر روی وبسایت تماس بگیرید.
This Post Has 0 Comments